Animátor, a jiddis 2×01 – Félelem és reszketés Szibériában

Idei első epizódunk főhősei ismét Animátor, a jiddis, Stark, az IQ herczeg és Ózd, a nagy kézdublőr. Ebben az epizódban kedvenceink azt csinálják a valósággal, mint a harmadikosok az isiben a lúzer gyerekkel, azaz elagyabugyálják a kis piszoár mellett a sulivécében.

Hófehérke törpéje széles mosollyal érkezik a Szokolt hurcibálva, de hamar kiderül, hogy egy ork. Ózd kölcsönadja Tibinek Animátor világító kapitalista pufajkás sapkáját, de a megélhetési jiddis tiltakozik. "Add ide a sapkát! Add már ide a sapkát! Én értem, de a sapkát el kell vinnem!" Nosztalgikus hangulat lesz úrrá a társaságon, mert legújabb barátuk, Vincent Fregatt, az űrhajós valahol Szibériában van, messze innen.

A sapkát visszaszerezve Animátor megnyugszik, és rágyújt egy rendőrskodára. Ózd átnyúl, és becsukja az öngyújtót, nehogy belemenjen a hideg. A mozdulatról Stark rájön, hogy Ózd egy kiborg, de megbeszélik. Ezután boldogan folytatják a szaharakibucasszociációs játékot, miközben a távolban DJ Orosz és Bakelit zenéje hallatszik.

Addig jár a korsó a kútra, amíg be nem sz.rik azon, hogy Animátor mennyire nyálas. Ezután Starknak pokémon mandátuma lesz, de aztán mégis elköltözik. "Rájás csizmát visel a babám" – énekli a három jó barát jókedvűen, miközben pörög a stáblista.

A sorozat korábbi részei:

Animátor, a jiddis és az IQ herczeg kalandjai 1×01
Animátor, a jiddis és az IQ herczeg kalandjai 1×02
Animátor, a jiddis és az IQ herczeg kalandjai 1×03-04

9 komment Szólj hozzá vagy trackbackelj ránk vissza

Kommenteléshez be kell, hogy jelentkezz.