Mi is történt pontosan?

Ebben a bejegyzésben megpróbáljuk a lehető leghitelesebben visszaadni mindazt, ami a Himmel tudósító-stábjával történt tegnap. FIGYELEM! Az itt látható képek egyike sem a helyszínen készült, mindössze a valóság már-már kínos részletességgel, profi színészek előadásában eljátszott illusztrációja!

kepecske
F. Balázs, a Félelem Zsoldosai Ferencváros Szurkolói Klub tagja jogsértő tevékenységével fenyegeti az állampolgárok nyugalmát.

kepecske
A CSO-320 és BAR-130 kódjelű rendőri szervek vizuálisan észlelik a 18093-as jogsértő tevékenység fennállásának tényálladékát, és intézkedésbe kezdenek a gyanúsított ellen. Azonosítójuk a véletlenek játszi csimborasszója folytán a képen éppen nem a legmegfelelőbb szögből látszik.

kepecske
A rendőrtisztek felszólítják a gyanúsítottat az együttműködésre, de visszapofázik a kis k*csög.

kepecske

kepecske
Az elvetemült, pimasz gyanúsított galád átkokkal fenyegeti a rendőri szervek közeli hozzátartozóit és annak dísznövényeit. A tapasztalt rohamosztagosoknak szerencsére sikerül megőrizniük hidegvérüket.

kepecske
A rendőri szervek elkobozzák a gyanúsított fegyverét, egy Ukrajnából importált marokmuszujgató eszközt…

kepecske
…és hatékony, határozott intézkedéssel biztosítják a helyszín békéjét.

kepecske
Cs. Árpád, a lokális érdekeltségű “Most hidd má’el, kajakra így volt” napilap szerkesztőségének munkatársa, egy engedély nélküli detonátort tart magánál. Azonnali életveszély fennforgása állapítódik meg.

kepecske
Szerencsére az időben a helyszínre érkező kommandó hatástalanítja, és szakszerűen őrizetbe veszi a gyanúsítottat és elkobozza fegyverét.

12 komment Szólj hozzá vagy trackbackelj ránk vissza

Kommenteléshez be kell, hogy jelentkezz.