Építsünk autót, apu – mondta Karl

kepecske Hát, a szobatisztaság eddig rendben van. A Mo’Horizons pedig valami elképesztő volt. Amikor az első brazil szamba-jellegű zene után betolták szinte ugyanazt drum and bass alappal, akkor eldöntöttem, hogy ez életem harmadik legjobb koncertje. Amikor egy óra múlva a hangulat tetőpontján lejátszották a Prodigy-től (!) az Out of Space-t, az emberek két kézzel elhajították az agyukat és a fürdőruhás lányok elkezdték szertelocsolni az ásványvizüket, akkor Lacival (a szamoai ügyvédem) egyetértésben eldöntöttük, hogy ez most előlépett a második helyre. Arra már nem emlékszem, hogy mikor lett az első, de kétségkívül az lett. Amikor idejöttem, kicsit féltem, hogy kinőttem a fesztiválozós hangulatból, de lehet, hogy még bele se jöttem.

kepecske
Sajnos viszont nem játszották a portugál Hit the Road Jack feldolgozást, és a német DJ-arc (Ralf) nem tudta fejből a szövegét sem, úgyhogy elkértem az email-címét, azt mondta, majd elküldi. Állítólag a brazil énekesnőjük írta teljes egészében.
kepecske
A mai nap tervezett programja: napozás árnyékban, alvás estig, utána Yonderboi és agyleolvasztás. Csigusz szeretetteljes üdvözletét küldi nektek.

Linkek és képek:

fesztiválozó arcok, na meg mi :)
Shingo munka közben
Okino Yoshihiro, ugyanez :)
Ken, ugyanez :)Update: közben találtam egy Hajóst meg egy Emil Rulezes Gyurit. Gondoltam, kérdezek tőlük vmit Lali nevében is, de végül siettek a koncertjükre, úgyhogy nem sikerült.

Egy komment A kommenteket és trackbackeket lezártuk.

  • írta gergo | 2006. július 7-én délután | Link erre a kommentre

    Ilyen élmények után bármelyik jólnevelt kislány összepisilné magát örömében, úgyhogy nyugodtan feladhatod a szobatisztaság látszatát.