Digisport és az elveszett közvetítés fosztogatói

Vasárnap este elkövettem azt a hibát, hogy szerettem volna megnézni egy meccset. Mivel egy Serie A meccsről van szó, ezért csak a Digisport jöhetett szóba, hiszen megvásárolták a lehetőségét, hogy olasz bajnoki meccseket csak ők közvetíthessenek. Megnéztem a digisport.hu-t, ki is volt írva, 20.25-től (a meccs maga 20.45-kor kezdődik) ÉLő közvetítés. Ez jelenti azt hogy a honlapon keresztül is lehet nézni. De 20.29-kor még csak ennyi volt a kistévé helyén:

“Jelenleg nincs élő közvetítés az oldalon.”

Gondoltam, felhívom gyorsan a 1272-t, hogy akkor most lehet-e nézni, vagy nem lehet-e nézni. Elsőre nem sikerült kicseleznem az automatát, percekig hallgattam a különféle speciális ajánlatokat, és teljesen elvesztem a menüpontok útvesztőjében. Másodszorra rutinosabban fogtam neki a dolognak, azonnal ráúsztam a “szolgáltatás megrendelése” menüpontra. Persze az automata először készségesen tájékoztatott az összes létező akcióról, de utána sikerült egy humanoidhoz kapcsoltatnom magam. ő mondjuk nem tudott segíteni, de cserébe kapcsolt egy “kábeles kollégához”. Aki részletesen végigkérdezgette a problémám mibenlétét, még azt is hogy milyen meccs lesz, aztán megnyugtatott, hogy bár fogalma sincs róla, de ha ki van listázva bal oldalon (ki volt..), akkor közvetítve lesz, legkésőbb a meccs kezdésekor indul majd, ne is aggódjak ezen. Ehhez képest 20.49-kor a kistévé helyén:

“Jelenleg nincs élő közvetítés az oldalon.”

21.17-kor:

“Jelenleg nincs élő közvetítés az oldalon.”

Ez a cég egy átlagos közvevítés neten keresztül történő megtekintéséért 600 Ft-ot kér el, mégis kilométeres magasságból szarja le, hogy elégedettek-e a szolgáltatás igénybevevői. Illetve akik szeretnének igénybevevői lenni.

Maradt a bet365.com. Pár perc alatt lehet regisztrálni, ingyenes és angol nyelvű (bár nem túl jó minőségű) kommentátorral élvezhetjük a különböző sporteseményeket.

Egy komment A kommenteket és trackbackeket lezártuk.

  • írta Danee | 2011. július 19-én délután | Link erre a kommentre

    Én is beszoptam így a STURM-VIDI meccs alatt. Baszták leadni a meccset. Fos román oláhcigány szolgáltató…