“We are all sluts, basically”

A múltkori Lali poszt-szülinapi fieszta olyan jól sikerült, hogy mindenképpen igényel még egy posztot a megfelelő dokumentálása.

A problémák ott kezdődtek, amikor eleredt az eső, és Lalival úgy döntöttünk, hogy csak másnap reggel megyünk le Debrecenbe. Ezután kipróbáltuk a pecsétet minden lehetséges felületen (ex libris-ként tök szép). Majd fogadtunk Zolival egy Bacardiba, hogy nem meri belenyomni az indexébe. A Bacardi finom volt.kepecskeNéztünk egy kis Félelem és Reszketést, hogy meglegyen az alaphangulat, és vicces volt, hogy a rendőrök narkó-előadásán pont a vetítővászonra került a Gergő által a monitorra nyomott kicsiny felirat. Habár ez a képen sajnos egyáltalán nem látszik.kepecskeMajd lementünk a koli lépcsőjére iszogatni, ahol is összehaverkodtunk Paullal (CAN) és Vittorioval (I) a multikulti juppiság nevében. Amikor csatlakozott P.Tóth Andris, Zod és két ír srác is, akkor fény derült pár alapigazságra is, miszerint mindenki egy büdös ribanc. (Ezért dolgozik Paul itt és nem máshol.) Valamint kiderült, hogy hogy kell kiejteni Dublin ír nevét (Baile Átha Cliáth). Sőt, az ír srác (lehet, hogy részeg volt a fincsi pálinka után) kijelentette, hogy a magyar lányok a legszebbek, az írek kövérek és szőrösek. Ittunk még velük egyet Magyarország második legjobb söréből (szavazás után a Soproni lett az). Nagyon tetszett nekik is a pecsétes történet, Paul kért is egyet az útlevelébe.kepecske Ezt egy pár percig nem hittem el, hogy megcsináltuk. De ő igazán lazán fogta fel. “Hey, as long as I’m out of this country, it’s okay.” Végülis igaza lehet, és tök szépen és hivatalosan mutatott benne az Óbazmeg felirat, bár az eleje kicsit halvány lett.

Sajna az este további részében a Zoli által és általam képviselt magyar csapat kikapott a multinacionális csocsó-válogatottól. A kopasz Paul örömében ki is jelentette, hogy most ő lesz Zidane és lefejelte Vittoriót, persze csak viccből. :)

2 komment A kommenteket és trackbackeket lezártuk.

  • írta bkereskenyi | 2006. július 18-án délután | Link erre a kommentre

    szóljatok, ha van még egy fölös bacarditok, viszem az indexem. :-)

  • írta bigyiboj | 2006. július 20-án délután | Link erre a kommentre

    Allat, nagyon durva