A fém megmunkálásakor törekednek arra, hogy olyan ötvözőanyagokat használjanak, ami nem károsítja az emberi szervezetet, így a Húsverő kalapács emberi fogyasztásra alkalmassá válik.
Egyébként pedig egy kicsit sózva van, tehát finomabb is, mint pl. egy alufelni.
A Húst továbbra is meg kell sózni, mert a kalapács nem adja csak úgy ki magából a fincsi összetevőket. És nem kell a diétát sem félrerakni, nyugodtan ehetsz akár rozsdás vasúti síneket is!
6 komment A kommenteket és trackbackeket lezártuk.
A fém megmunkálásakor törekednek arra, hogy olyan ötvözőanyagokat használjanak, ami nem károsítja az emberi szervezetet, így a Húsverő kalapács emberi fogyasztásra alkalmassá válik.
Egyébként pedig egy kicsit sózva van, tehát finomabb is, mint pl. egy alufelni.
És akkor a sóssága miatt a húst nem kell külön sózni, csak sokáig inzultálni a kalapáccsal?
És egy ennél sokkal fontosabb kérdés: mostantól fel kell hagynom a diétámmal, ami szerint csak légkalapácsot és bobcat targoncát ehetek nyersen?
Nem nem
A Húst továbbra is meg kell sózni, mert a kalapács nem adja csak úgy ki magából a fincsi összetevőket. És nem kell a diétát sem félrerakni, nyugodtan ehetsz akár rozsdás vasúti síneket is!
mëtál :)
:D