Pólórendelések és postaköltség

Gazdasági osztályunk jelentette, hogy szépen megérkezett egy csomagnyi átutalás a bankszámlánkra. Mint az emlékezetes, az első 5 átutalót a Himmel sörözésen vendégül látjuk egy korsó sörre – a nyerteseink:

1. ping-win
2. dzsunyec
3. Gabo
4. motching
5. _citrom_

Gratulálunk!

(Éles szeműek észrevehetik, hogy az Erste bankosok előnyben voltak, mert ugye az ő átutalásuk eleve gyorsabban odaér. Hát, ezzel semmiképpen sem a bankot szeretnénk reklámozni, de most kétségkívül így alakult, sorry.) :) 

Még nem küldted el? Hajrá! Minél előbb megvagy vele, annál hamarabb tudatában lehetsz, hogy már csak egy lépés választ el XVI. Benedektől :)

Információk a postaköltségről a thread belsejében – klikk, ha érintve vagy! 

Ha esetleg úgy alakul, hogy semmiképpen nem tudod átvenni a pólódat személyesen, postázhatjuk is neked.

Ennek hátránya, hogy drága: a Magyar Postával rémesen sok rossz tapasztalatunk volt (eddig 5 küldeményemből 3 sosem ért célhoz) és nem szeretnénk rábízni. Kicsit utánanéztünk az áraknak, ez alapján a GLS csomagküldő cég ajánlata tűnt a legjobbnak. Az előnye, hogy így biztosan megkapod a pólót, az elküldést követő napon méghozzá. A cég árára még rájön a doboz+csomagolás ára is, ami nem is olyan olcsó sajnos, úgyhogy összességében 1800 forint a postaköltség – pont mint a póló ára.

Igyekszünk a lehető legnagyobb szeretettel összeállítani a csomagokat, hogy ennek ellenére ne érezzétek rosszul magatokat :)

A lényeg: ha nem tudod átvenni a pólót személyesen, akkor

– szólj jó előre
írd meg a robotpandának a címed
– és utalj 1800 forinttal többet! 

17 komment Szólj hozzá vagy trackbackelj ránk vissza

Kommenteléshez be kell, hogy jelentkezz.