Öt sérült a szecsői tömegverekedésben!

Ugye mindannyiótok szerette volna/szeretné, hogy kedvenc rajzfilmetek, képregényetek főhőse(i),vagy esetleg nyomoronc rózsaszín plüssállatotok életre keljen, hús-vér élőlényként rúgja szét az azt megérdemlők seggét. Hát, kéremalássan, megtörtént:

Öt sérültet kellett kórházba szállítani vasárnap Tápiószecsőről egy tömegverekedés után.

A honvédségi művelődési ház területén lévő büfénél kitört verekedéshez az összes nagykátai rendőrt és a készenléti rendőrség egyik alakulatát is riasztani kellett.

A verekedők a kocsmát is teljesen szétverték, még az akvárium is összetört. A kár értéke több millió forint. A rendőrök hét verekedőt állítottak elő.

 

A kocsmában két nagyobb társaság verekedett össze. A büfében mulatozó hét fős társaság egyik tagja, egy biztonsági őr korábban egy másik szórakozóhelyen rászólt a másik csapat egyik tagjára.

A nagyobb, 15 fős társaság rátámadt a biztonsági őr csapatára, hamarosan kapákkal, botokkal felszerelt erősítést is kaptak.

 

A verekedésben összesen öten sérültek meg, három embert súlyos, kettőt könnyű sérülésekkel vittek kórházba a mentők. Egy embert meg kellett műteni az éjjel, mert combon szúrták. A többiek reggelre elhagyhatták a kórházat. 

(Az index.hu cikke alapján)

16 komment Szólj hozzá vagy trackbackelj ránk vissza

Kommenteléshez be kell, hogy jelentkezz.