Nemisrossz – március

Kissé punnyadós hónapot zártunk a Nemisrosszon, most nyoma sem volt a januári kiélezett versenynek. Voltak olyan kategóriák is, ahol egyáltalán nem érkezett beadás. Ez azt is jelenti, hogy akár már egy, okosan időzített beadással is viszonylag könnyen meg lehetett csípni egy kategóriagyőzelmet.

A Szerencsétlen kategória győztese vorosritty, a Tudományos kategóriát a játékba nagy lendülettel berobbanó Finec, a Züllött kategóriát ori nyerte. Gratulálunk!

Közben pár új fejlesztés is elkészült. A főoldalon mostantól mindenkinek készítünk egy személyes kis programajánlót, a kategóriák toplistái sokkal értelmesebben néznek ki, és a feladatokat több szempont alapján is lehet listázni. Ha van ötletetek, vagy észrevételetek az új dolgokkal kapcsolatban, írjátok meg, kíváncsi vagyok a véleményetekre!

3 komment A kommenteket és trackbackeket lezártuk.

 • írta vorosritty | 2009. április 4-én este | Link erre a kommentre

  Nagyon kis tuti lett az oldal az újításokkal. Nekem legalábbis tetszik.

  A múlt hónapi eredményt látva viszont rájöttem, hogy nevet kéne változtatnom. Az igazi nevem: Örök második. :)

  De lássuk a dolgok jó oldalát! Itt a tavasz, minden színes, az emberek se bújnak el a nagykabátjuk alá. A tény pedig, hogy nem kell nagyon beöltözni, arra enged következtetni, hogy több "érdekes" arcot fogunk találni az utcán. Azok a feladatok, melyek a furcsa külsőt állítják a középpontba, most sokkal könnyebben teljesíthetők.

  A továbbiakban is sok sikert mindenkinek!

 • írta edward | 2009. április 5-én délután | Link erre a kommentre

  Teljes mértékben detronizálható vagyok. :) Csak hajt a lelkesedés, hiszen minél több érdekes beadás van, annál érdekesebb a Nemisrossz is.

  Azon dolgozok egyébként most éppen, hogy a hónap- és hétváltások automatikusak legyenek. Most teljesen ad-hoc módon billentgetem őket akkor, amikor ráérek, ez pedig így teljesen korrekt, hiszen már többször volt nagyon kiélezett hajrá.

  Egyetlen fájdalmam, hogy a Konstruktor kategória nincs arányban a többivel. Rengeteg Konstruktor feladat van, a többi kategória pedig ott árválkodik. :) 

 • írta vorosritty | 2009. április 5-én este | Link erre a kommentre

  Ígérem, majd igyekszem kiötölni valami jó feladatot konstruktor kategórián kívül!