Nemisrossz – januári győztesek!

Bizonyám, végetért a vizsgaidőszakkal gazdagon terhelt januári hónap. (Aki elfelejtette volna, ideje beadni a Tudás hatalom c. feladatot!)

Miközben békésen csücsültünk a babérjainkon, a semmiből egyszercsak megjelent Sirappa és vorosritty, akik pár nap alatt behozhatatlannak tűnő előnyt kovácsoltak maguknak össze. Nagyon sokáig úgy tűnt, hogy az Idénymájer plecsni januárban az ő személyes harcuk lesz, de az utolsó pillanatban megérkezett Fracsi, akinek bizony sikerült megszorongatnia az élbolyt.

Végül, célfotóval, a hónap győztese Sirappa lett, aki emellett még a Stoppolóhippi és a Terminátor plecsnik büszke tulajdonosa is, a Sport és Szerencsétlen kategóriák győzteseként. Gratulálunk!

Az Aljas, Karitatív és a patinás Konstruktor kategóriában természetesen vorosritty nyert, egész hónapos kitartó küzdelemben :) A tudományos kategória győztese a meglepetésként berobbanó Fracsi, ping-win pedig bebetonozottan tartja a Züllött kategóriá, ezzel ő a Nemisrossz történelmében az első, akinek sikerült megtartania a pozícióját két egymást követő hónapban. :)

A győzteseknek gratulálunk!

Jó játékot mindenkinek a következő hónapra; az első héten meghódítjuk a médiát, különös arcok után kutatunk, tisztességtelen eszközökkel terjesztünk eszméket, és a sok aljasságot ellensúlyozandó megpróbáljuk megmutatni a köznapi tárgyak emberi arcát.

Egy komment A kommenteket és trackbackeket lezártuk.