Készen vannak a pólók és pulcsik!

Készítettem egy képet, hogy minden világos legyen. Az első részén az Epstein-Barr vírus által módosított atipikus limfociták láthatóak, amik miatt már két hete lázasan fetrengek otthon és fáj a torkom, mint az állat. A második részén Ikoma Bentai japán szitázómester az utolsó hajtást végzi a Benedek pápás csodapólókon, amik egy nappal ezelőtt végleg elkészültek. A harmadik képen Árpád és Lacipeti mutatja meg, hogy milyen ellenálhatatlan, túláradó boldogságot okoz egy Benedek pápás csodapóló viselése.

Sörözés és pólóátvétel jövő hét szombaton, a tél első napján (december 1.) este.

Helyszín: hétfőn vagy kedden derül ki, ide fogjuk kiírni.

Gyere, és kapsz pólót! 

Gyorsított kérdések és válaszok:

Dehát úgy volt, hogy most szombaton lesz, nem? – Igen, úgy volt, de beteg voltam, ezért nem maradt időm helyek után kutatni.

Nem tudok menni, átvehetem máshogy a pólómat? – A pólód a tied, nyilván átveheted, csak nekünk irtózatos szopás egyenként intézni az átadást, mivel nem vagyunk ipar. Nagyon sokat segítenél, ha küldenél valakit magad helyett, aki át tudja venni, vagy akár beugranál legalább egy percre átvenni. 

Én is jöhetek? – Igen, te még épp beférsz, sőt hozhatod a húgodat is.

Lesz belépő? – Nyilvánvalóan nem.

Lesz agyleolvasztós drum and bass zene? – Ha le tudjuk boltolni a helyszíniekkel, akkor elképzelhető, hogy tudunk majd mi zenét csinálni, de ez egyelőre egyáltalán nem biztos.

51 komment A kommenteket és trackbackeket lezártuk.

  • írta Lisa | 2007. november 28-án este | Link erre a kommentre

    ÉS már nem lehet rendelni?? Wá, ha DnB bulit szerveztek hát én összepisilem magam, ha nem lehetek ott.. Pedig pont Pesten leszek. ez most szombat?