Jön a szarvas-embör!

"Amitől sokan féltünk, bekövetkezett: brit tudósok állat ember hibrideket hoztak létre. A mikroszkóp alatt ugyan közönséges, néhány napos embriónak tűnnek, azonban valójában tehenek petesejtjeibe ültetett, emberi bőrsejtekből származó DNS-t hordozó ember-szarvasmarha hibridek."…

Többi bent

WoW-ban már ilyen is volt... xD

…"A kutatók szerint a kísérleti célokra felhasználható emberi petesejt nem áll elegendő mennyiségben rendelkezésre, "túlságosan értékes és nehezen beszerezhető". Az embriókból őssejteket kívánnak kinyerni olyan betegségek kutatásához, mint a cukorbetegség vagy a Parkinson- és az Alzheimer-kór.
[-Doktorúr, hogy is hívják azt a német urat, aki mindig eldugja otthon a dolgaimat? – Alzheimer, marinéni, Alzheimer!] Ezek az embriók most még csak mintegy három napig éltek [persze, én is ezt mondanám…], megfelelő őssejtek kivonásához viszont legalább hatnaposakra lenne szükség, ezért tovább finomítanak […, persze] a módszeren. Attól pedig ne tartson senki, – nyugtatták meg a közvéleményt – hogy ezek a lények felcseperednek és kiszabadulnak a laboratóriumból, ugyanis ezekre a kísérletekre különösen szigorú szabályozás vonatkozik: [lsd. pl. Csernobil] a 14. nap után mindenképpen meg kell semmisíteni ezeket a tűhegynyi sejtcsomókat. A brit katolikus egyház tiltakozik: a parlament elé májusban kerül a hibrid embriók létrehozását szabályozó törvény."

Vicces. Hátha lesz majd majomkutya is, legalább röhöghetnénk, hogy mi megmondtuk…

20 komment Szólj hozzá vagy trackbackelj ránk vissza

Kommenteléshez be kell, hogy jelentkezz.