edward zene-rovata

A Barcelona Satélite Lounge, amit Gergő kért, hogy osszak meg veletek, az sajna, úgy néz ki, soha nem lesz meg teljesen. Viszont mások igen, így ha már így felmerült, hogy broadcastoljak nektek zenéket, akkor feltöltök Bahiára két albumot.

A mostani adag:

Thievery Corporation – Babylon Rewound

kepecske
Hátradőlős füves nyugis antiglobalista zene. Akkor hallgasd, ha eleged van a neofasiszta, világcégbérenc, maszk alatt is morcosan néző bajszos kommandósok a társadalom torkát szorító diktatórikus rémuralmából. Ugyan ilyen nem létezik, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet elegünk belőle. Nagyon frankó boldog háttérzene lehet ez a cucc bármilyen tevékenységhez.

Bar Lounge Classics

kepecske
Rendes juppi, akinek a szobájában magas és keskeny vázában bambuszok tekerednek, nem mozdulhat ki a barlangjából olyan zene nélkül, amit bordó kárpitos falak mellett álló minimalista díszletek és gyengén megvilágított dohányzóasztalokon állló lávalámpák mellett hallgatnak a bekólázott sznobpalánták. Hát erről szólna a “lounge”, mint például a Supperclub válogatások. Na ez az album ennyire nem durva, de egészen kényelmes kis hallgatható gyűjtemény. Amit mindenképpen érdemes meghallgatni róla, az a Mo’Horizons Foto Viva című száma. (A Mo’Horizons koncertje ugye eddig toronymagasan tartja az “életem eddigi legjobb bulija” címet.)

7 komment A kommenteket és trackbackeket lezártuk.