Csakmostcsakönöknekrendeljemegmost!

Legújabb termékem önöknek, önökért készül, hogy önöknek, önökért jó legyen!

 A csoda és a képzelet határán evickél a szett, amit kínálok! Check this out!

Bizonyára ön sem szeretné, hogy gyermeke elsüllyedjen az élet mocsarában, és az alkoholizmus, droghasználat, vagy az adófizetés rögös útjára tévedjen. NEM!

Van megoldás? Hol a megoldás, mi a megoldás, és hol kaphatom ÉN meg a megoldást huszonötezer alatt? – Kérdi ön most.

Ön most majd bizonyára meglepődik, de ITT VAN a megoldás, már most ön a megoldáshoz vezető mondatokat olvassa! Mi kínáljuk önnek a piacon a legjobb, legolcsóbb, és az egyetlen MEGOLDÁS®-t! Ráadásul nem kell érte sok tízezer forintot fizetnie, mint más megoldásokért kellene, ha lennének! NEM! Csak két tízezer forintot, és még négyezer forintot kell érte fizetnie önnek!

A legjobb támadás a védekezés! Tegye meg ön is a védekezés első lépéseit a támadás felé!

Tekintse meg, mit kínálunk önnek, hogy mit tartalmaz a MEGOLDÁS® csomag fizikailag is manifesztálódó része:

a termékcsomag maga

Ön most talán nem érti, miért jelent megoldást a MEGOLDÁS®, de mindjárt érteni fogja ön! Csak képzelje el a következőt!

Ön szeretné a fiát/lányát előre leszoktatni az ivásról éppen, egy laza nyári délután. Behívja ekkor a fiát vagy lányát önmagához, be a szobába, vagy épp ki a kertbe. Ekkor elmeséli a gyermekének a világ három legviccesebb berúgós történetének egyikét – Például azt, amiben a kifli van, a süket rendőr, meg a vajkrémes papucs. – sajátjaként, mintha önnel esett volna meg, és amikor a hangulat a tetőfokára hág, és gyermek omlik a röhögéstől, akkor ön sejtelmesen hozzáteszi – de NEM érte meg… A gyermeki kíváncsiság úgyis megkérdezteti majd a gyermekével: – Miért nem érte meg? Mi volt az pontosan, ami miatt ez mégsem érte meg?

Erre ön: Ha iszol, talán viccesebb a világ, de másnap reggel másnaposan kelsz, és az viszont olyan nagyon rossz, hogy NEM ÉRI MEG!!! NEM! …

Ekkor ön látszólag elgondolkozik, majd e előveszi a MEGOLDÁS® szettet: – Megmutatotm! És aztán a következő lépéseket teszi meg ön:

1. : Szépen, nagy műgonddal a gyermek fejére szorítja ezután a satut, pont épp, hogy ne roppanjon össze, csak feszüljön a gyermeki koponya. Ebben segíti önt a satun található led, mely zöld villanással jelzi, ha éppen pont jó a szorítás.

2. : A mellékelt reszelővel ön a mellékelt szappanból reszel a gyermeke kakaójába egy jókora adagot, és megitatja azt a gyermekével. Aztán addig rázza a gyermekét, amíg a gyomrában keletkező buborékok az uzsonna kisebb darabjait fel nem hozzák a gyermeke szájába – de ne rázza tovább, hogy azért vissza tudja nyelni a gyermek a darabokat! Az ideális habzáspont elérésekor a satu ledje pirosan villan fel, segítve önt az ideális habzáspont pontos elérésében.

3.: Megfogja ön a csomagban található esztétikus, kézigránátot mintázó butt-plugot, és rendeltetésszerűen a gyermekébe helyezi, az ideális diszkonfort-érzet eléréséhez szükséges mélységben. – Ezt a satu kék villanása jelzi.

Ekkor ön a gyermekére üvölt: NA ILYEN ÉRZÉS A MÁSNAPOSSÁG! TAKARODJÁL MOST, TEDD RENDBE A SZOBÁD!!!

17 komment A kommenteket és trackbackeket lezártuk.