Nemisrossz – első hét

Már több mint egy hete fut rafinált agyszüleményünk, a Nemisrossz. (Ezalatt az idő alatt nagy meglepetésünkre mintegy 181 beadás érkezett.) A kezdeti vezetésünket gyorsan átvette kiri, akit ádáz küzdelemben sikerült magunk mögé szorítanunk Palival, de pillanatnyi előnyünket veszélyesen gyorsan dolgozza le Orgay és kalapos.

Itt az ideje, hogy – a játék történetében először – mindenki végre megkapja a jól megérdemelt elismeréseit. :)

Minden héten kiosztásra kerül az Isteni Szikra plecsni, amit a legfrappánsabb beadás kiötlőjének szánunk. Ezen a héten ezt only kapta, a Béla a hűtőből feladat felejthetetlen megoldására. (Értsd: bár el tudnánk felejteni, de nem megy.)

Klikk tovább >>

Akik olyan frankó feladatot eszelnek ki, ami bekerül a heti ajánlottak közé, egy Kalandmester plecsni büszke tulajdonosai lesznek. E heti nyerteseink markertlaci (Best Site On The Inter Net) és ping-win (Béla a hűtőből), gratulálunk :)

Emellett többen túlléptek az első mérföldkövön is. Aki egy kategóriából 3 feladatot bead, kiérdemli a kategória Csibe plecsnijét. Összesen 11 Konstruktor Csibe, két Sport Csibe és két Szerencsétlen Csibe plecsnit osztottunk ki.

Ezen a héten összeesküvéseket fogunk leleplezni, gyerekkori képeken vihogunk, mesterséges életet teremtünk és megdöntjük a ló vonszolta lángoló ember távolsági világrekordját. Az ajánlott feladatokat megtaláljátok a szokott helyükön, a címlapon.