Találós kérdés

kepecske

Mi az az étkezési alumínium???

6 komment A kommenteket és trackbackeket lezártuk.

  • írta pepe | 2007. május 18-án reggel | Link erre a kommentre

    A fém megmunkálásakor törekednek arra, hogy olyan ötvözőanyagokat használjanak, ami nem károsítja az emberi szervezetet, így a Húsverő kalapács emberi fogyasztásra alkalmassá válik.

    Egyébként pedig egy kicsit sózva van, tehát finomabb is, mint pl. egy alufelni.

  • írta kossuth | 2007. május 18-án reggel | Link erre a kommentre

    És akkor a sóssága miatt a húst nem kell külön sózni, csak sokáig inzultálni a kalapáccsal?

  • írta edward | 2007. május 18-án délután | Link erre a kommentre

    És egy ennél sokkal fontosabb kérdés: mostantól fel kell hagynom a diétámmal, ami szerint csak légkalapácsot és bobcat targoncát ehetek nyersen?

  • írta pepe | 2007. május 20-án délelőtt | Link erre a kommentre

    Nem nem

    A Húst továbbra is meg kell sózni, mert a kalapács nem adja csak úgy ki magából a fincsi összetevőket. És nem kell a diétát sem félrerakni, nyugodtan ehetsz akár rozsdás vasúti síneket is!

  • írta edward | 2007. május 20-án délután | Link erre a kommentre

    mëtál :)

  • írta pepe | 2007. május 20-án este | Link erre a kommentre

    :D