Gyakran ismételt kérdések

Szerkesztőségünkbe érkezett egy levél, amit csorbítatlanul közzé is tennénk. Íme:

"He\’ Azt meg tudnátok mondani esetleg hogy honnan ABBÓL A RETKES MOCSKOS GECIS ZSIRÁF-CIGÁNY  KURVA ANYÁMBÓL SZEDJEK NEKTEK 38X38-AS KÉPET???
NEM FOG LEESNI SEHONNAN!!VAGY HOGY A RETKES FASZOMBA TUDNÉK REGISZTRÁLNI????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????"

Válaszunkat a ‘tovább>’ után olvashatjátok.

Édes drága mozdonyvezető úr!

A felhasználói élmény fokozásán éjjel-nappal dolgozó fejlesztőbrigádunk köszönettel fogadta elektronikus leveledet. Eddig abban a hitben éltünk, hogy egy digitális formában tárolt fotográfia átméretezése általában nem haladja meg egy kifejlett és ivarérett Aegolius funereus cuprumpenis (köznapi nevén rézfaszú bagoly) értelmi képességeit sem, de úgy tűnik, hogy kénytelenek vagyunk radikálisan átrendezni ez irányú értesüléseinket. Ezért elhatároztuk, hogy
kísérőddé és lelki társaddá szegődünk az új, digitális világ megismeréséhez vezető kalandos (és nem veszélytelen) utazásodon.

Kénytelenek vagyunk a következő, kétségbeesett kéréssel kezdeni: könnyek között esdeklünk, hogy egyelőre eszedbe ne jusson regisztrálni a himmelre. Kutatásaink során azonban felfedeztünk egy weboldalt, ami bizonyára tökéletesen megfelel legmagasabb szintű elvárásaidnak is. Költözz be Te is új, kulcsrakész internetes otthonodba, melyet a http://www.privi.hu elérési út böngésződ címsorába való begépelésével érhetsz el!

Amennyiben mégsem tudnánk eltántorítani regisztrálási szándékodtól, magasan képzett grafikusi csapatunk összeállított számodra egy, a echnikai követelményeknek maradéktalanul megfelelő avatárt, mely mindamellett, hogy kimagasló esztétikai élményt nyújt, érzésünk szerint személyiséged legrejtettebb nüanszait is akkurátusan kifejezi. Ezt a képet csatoltuk ezen elektronikus drótposta-üzenetünkhöz. Megnyitásának módja az általad használt email-olvasó alkalmazástól függően eltérhet, de általában a kis gemkapcsot kell baszkodni az
egérrel.

Ölel szerető, sárbanfetrengős-csatakos bajtársad:


Dr. Schönherrberger-Tajgetosz Bárió Árpád
a himmel.hu e-mailküldő és kávéscsésze-mosogató korpulens robotpandája

Kérdés, észrevétel, sajt –> robotpanda@himmel.hu

22 komment Szólj hozzá vagy trackbackelj ránk vissza

  • írta balint | 2009. március 24-én délelőtt | Link erre a kommentre

    Hahh.

  • írta Sura | 2009. március 25-én este | Link erre a kommentre

    A nemjóját! Az ember néhány percre elfordul és ilyenek történnek szeretet és béke által övezett kis közösségünkben. Szomorú, mindenképpen szomorú. Azonban:

    @LG: Az essen szót írd nagy kezdőbetűvel és máris jó lesz a tárgyeset is (‘ettét’ – étkét, ételét. fn, régies, tárgyeset).

    Globális hüpp és, ahogy Kalapos mondá, Faszkorbács!

Szólj hozzá  

Figyulim! Amit ide írsz, azért vállalod, hogy te vagy jogilag a felelős. Sajnos van olyan ember az interneten, aki képes érte beperelni. Ne árts.